Siste Uke Før Halvmaraton

siste uke før halvmaraton 14. Aug 2014 29. Hvilken duppedings skal du vre trofast mot. Hva str det i treningsdagboken. Treningsdagboken til Grete de siste to ukene fr hun ble 22. Aug 2012. En formtoppingsperiode fr en maraton varer normalt i 2-3 uker. Det er ikke den siste mneden du skal trene mest. Da handler det om finne 13. Sep 2016. Tre ganger har jeg lpt maraton, men jeg tviler p at det blir en fjerde. Til det. Siste uken fr maraton trente jeg kun halvannen time for vre siste uke før halvmaraton 7. Sep 2015. Det du ikke har ftt gjort av trening frem mot maraton n, m du bare glemme, rder lpeekspert. Se hvordan du kan forberede deg mentalt p et 42 kilometer langt lp, i ukene fr startskuddet gr. Mest sett siste uken 6. Sep 2016. Lrdagen to uker fr Oslo maraton la jeg inn den siste langturen. Det ble en halvmaraton der de frste 11 kilometerne gikk i 4: 58km og de siste 28. Aug 2017. N er det under 3 uker til Oslo Maraton, og noen nsker toppe formen litt ekstra frem imot det. 2 uker fr er det lurt g litt ned p mengde, lp saktere p de rolig turene, og litt hardere p. Siste uka m du ha overskudd siste uke før halvmaraton 5. Aug 2015. Mange lurer p hva de skal gjre de siste ukene fr et viktig lp. Lpe maraton, spiser du maks en brdskive eller potet ekstra dagen fr lpet 17. Okt 2015. Dersom man aldri har lpt et maraton eller et halvmaraton fr, s er det. Det rolig i begynnelsen, det er viktig for ha energi igjen til de siste ti kilometerne. To til tre uker fr lpet er det viktig redusere treningsmengden 7. Apr 2016. Her er historien om hvordan hun gikk fra 0 km til et fullt maraton. Jeg runden p 5 kilometer og det tok ikke mange ukene fr jeg merket fremgang, Hode, de siste 12 med hjertet dette ble et mantra jeg brukte under lpet De siste ukene har jeg hatt tre lpekter pr uke: 2 dager med intervall p. Disse vil jeg nok kt litt, ved legge til 15min lping fr intervallene 11. Sep 2015. Her finner du nyttige rd og tips fr du legger ut p en av distansene under Oslo Maraton lrdag 19. September 6. Mai 2013. HALVMARATON: Med tre kter i uka og en dedikert innsats er du etter. 4 x 80m stigningslp for piffe opp beina fr siste biten av lpeturen 22. Apr 2016. Lp 2-3 ganger i uken frem til uken fr halvmaraton. Uken som lpet er, trapper du ned og onsdag den uken er fint ha siste lpekt 19. Sep 2011. N vet jeg ikke hva dere syntes om treningen siste uken, men nr jeg selv fikk treningsopplegget for den siste uken fr en konkurranse reagerte 17. Sep 2011. Spis og drikk godt siste uken fr start. P 10 km og halvmaraton er det ingen grunn til spise noe underveis. Er du ikke vant til drikke p 18. Mar 2018. En idrettsutver jeg kjenner tok to akupunkturtimer med 3 dagers mellomrom den siste uka fr konkurransen. Akupunkturens hensikt var p den 17. Sep 2015. IKKE FOR ALLE: Hvis du trener n time noen ganger i uken, trenger du. Jeg holder meg til mer lettfordyelig mat det siste dgnet fr 5. Des 2007. De siste par ukene fr Vllingby Maraton drev jeg kun restitusjon. S kjrte jeg til Stockholm og lp, sprakk s det sang og nrmest krabbet i 23. Sep 2011. Debutant i Oslo maraton i morgen. Dette br du spise og drikke det neste dgnet LPING: Jan Wilhelm Werner 53 har fullfrt 77 maraton. Om f dager skal han vre. Hvordan trener man de siste par ukene fr et maraton. Slipp opp p.